Bygg en stark rumpa – 10 veckor

(2 kundrecensioner)

Träningsprogrammet för dig som vill öka din styrka och muskeltillväxt i bakre kedjan! 

399.00 kr

Beskrivning

Bygg en stark rumpa – 10 veckor är träningsprogrammet för dig som vill öka din styrka och muskeltillväxt i bakre kedjan med primärt fokus på rumpan. Bakre kedjan är benämningen på muskler på kroppens baksida. Programmet fokuserar primärt på sätesmuskulaturen men involverar även framsida och baksida lår samt ländrygg och vad. Detta är ett program för dig som tränat tidigare och känner dig någorlunda trygg med fria vikter på gymmet. Detta är programmet för dig som vill ta nästa kliv framåt i träningen. Knäböj och marklyft i olika varianter är grundstenar i programmet och du bör kunna behärska dessa övningar. Du kommer att få varierande pass bestående av basövningar och alternativa övningar som utmanar dig. Dessutom innehåller programmet flertalet varierande cirklar som även utmanar din styrkeuthållighet med arbete på hög puls.

Träningsprogrammet följer en periodisering som innebär mycket träning de inledande veckorna för att sedan fokusera på mindre träning med högre belastning. Som grund innehåller programmet tre träningspass/vecka med undantag för de “tyngre” veckorna i slutet som innehåller två träningspass/vecka. Totalt innehåller programmet 26 träningspass!

Övningar, termer och träningspassens struktur finns förklarade med text, bild och video. Övningarna är klickbara länkar som tar dig vidare till en videoförklaring av övningen.

Träningsprogrammet laddas hem som PDF-fil anpassad för visning både på mobil och dator. Dokumentet består av 43 sidor!

Innehåll i träningsprogrammet:

 • Bakre kedjans muskler
 • Programinfo
 • Tester
 • Periodisering
 • Uppvärmningsprotokoll
 • Stretchprotokoll
 • Träningsvecka 1-10
 • Referenser
 • Support

2 recensioner av Bygg en stark rumpa – 10 veckor

 1. Peter

  Riktigt bra för styrkan i bakre kedjan. Blev även väldigt stark i knäböj. Gick från 110 till 140kg. Tummen upp!

 2. Lisa

  Super!! Kände och såg resultat väldigt snabbt, både i styrka och rörlighet. Varierande och roliga pass, kände tagg inför varje vecka. Du som tvekar, kör!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

UPPTÄCK FLER PRODUKTER

Du kanske också gillar…

Till toppen