GrippyGripz – Bättre grepp

(1 kundrecension)

GrippyGripz greppförbättrare för GYM kommer att förbättra ditt grepp på riktigt och öka dina resultat. Tiderna med dammigt kalk och handdukar för att motverka dåligt grepp på grund av svett är över. Vi har gett vår greppförbättrare precis rätt klibbighet, utan att tumma på möjligheten att vrida runt.

Bättre grepp – Bättre resultat.

149.00 kr

Beskrivning

Bättre grepp innebär bättre resultat på gymmet. Vi vet att det är så och vi har tagit hjälp av experter för att påvisa det. Vi vet också att de flesta inte vill ha dammig kalk flygandes eller på sina kläder. Gymmen är ofta inte så positiva till det heller. Vi har en produkt som levererar det andra inte gör. Med GrippyGripz Grip Gel för GYM så ökar greppstyrkan. I samarbete med GrippyGripz, många test och hjälp av folk på gymmen har vi skapat en unik produkt som håller dina händer torra och ger dig perfekt grepp. Vi lovar dig mer grepp än andra konkurrenter med flytande kalkblandningar. Du kommer att märka skillnaden och du kommer få bättre resultat.

1 recension av GrippyGripz – Bättre grepp

  1. Victor K

    Helt oslagbart flytande magnesium. Olikt alla andra jag testat. Greppstyrkan är mycket mer påtaglig i denna. Hade önskat den fanns i större storlek bara 🙂

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

UPPTÄCK FLER PRODUKTER

Du kanske också gillar…

Till toppen